T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / KELES - KELES İMAM HATİP ORTAOKULU

KELES İMAM HATİP ORTAOKULU

Telefon
0224 861 34 34
Belgegeçer
0
WEB
https://kelesiho.meb.k12.tr
Adres
SOFULAR MAH. ULU CAD. NO 43 KELES / BURSA
Vizyon
Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
Misyon
Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek orta öğretime hazırlamak; İmam Hatip Liselerimizi en iyi derecelerle kazanabilecek ve eğitimini iyi bir şekilde sürdürebilecek alt yapıya sahip öğrenciler yetiştirmektir. Yükümüzün ağır olduğunun farkındayız. Bu yola sabırla, tahammülle, ibadet aşk ve vecdiyle girdik ve devam etme azmindeyiz.
Başarılar
-2019-2020 LGS YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE; 6 ÖĞRENCİMİZ %10´luk dilime girmiş ve merkezi yerleştirme ile çeşitli okullara yerleşmiştir. -2020-2021 LGS YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE; 2 ÖĞRENCİMİZ FEN LİSESİ, 2 ÖĞRENCİMİZ PROJE İMAM HATİP LİSESİNE YERLEŞMİŞTİR.
Öğretmen :11
Öğrenci :105
Derslik :8
Konferans Salonu :1
Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1381
Öğretim Şekli :Normal Öğretim 09.00-16.00
Saatler
Ders Başlama: 8:40 Öğlen Paydosu: 11:50 - 13:00 Ders Bitiş: 16:10
Isınma
DOĞAL GAZ
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
Arapça İngilizce
Ulaşım
Bursa Eski Batı garajından her saat kalkan Keles minibüslerine binilip Keles ilçe merkezine gelinebilir. İlçe merkezinde 5 dk. yürüme ile okulumuza gelinebilir.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
SOFULAR MAH. ULU CAD. NO: 43 KELES / BURSA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Keles İlçe Merkezinde yer almaktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Masa Tenisi , Kros Yarışları
Bilimsel Etkinlikler
Tübitak 4006 Bilim Fuarlarında etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır