2. YARIYIL VELİ TOPLANTISINI YAPTIK

03/05/2024 Cuma günü saat 10.00’da okulumuz 2. Yarıyıl Veli Toplantısını gerçekleştirdik.  Toplantı gündemimiz tüm sınıflarda aşağıdaki gündem maddelerine göre gerçekleşti. Toplantı bitiminde isteyen velilerimiz için BT öğretmeni Mehmet YAZIK ve Rehber Öğretmen Yusuf EREN Aile Çocuk Eğitimi Programı kapsamında bir eğitim de sundular. Eğitime katılan velilerimize Sertifikaları ayrıca verilecek.

…../…… SINIFI VELİ TOPLANTISI TOPLANTI TUTANAĞI

GÜNDEM MADDELERİ

1.Açılış ve yoklama,

2. Sınıfın derslere ve deneme sınavlarına göre genel başarı durumu,

3.Öğrencilerin sınıf içi tutum ve davranışları,

4.Okul Kıyafeti talebi (önümüzdeki sene için isteyen veliler)[1]

5.Velilerin dinlenerek okul ve sınıf ile ilgili görüşlerinin alınması sorunlarının çözülmesi,

6.Şube Rehber Öğretmeninin ekleyeceği diğer konular

7.Dilek ve temenniler

8.M.E.B. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli hakkında bilgi sunumu,

9.Kapanış ve tutanakların imzalanması

[1] Öğrenci velileri önümüzdeki sene velisi bulundukları öğrencileri için kıyafeti küçük gelen, eskiyen, yedek bulundurma gibi nedenler ile okul swet tişört talebinde bulunabilirler. Bedenler önümüzdeki senenin sene başında alınacak ve ilgili firmaya gönderilecektir. Swet Tişörtler gelince dağıtılacaktır.

Yayın: 03.05.2024 - Güncelleme: 03.05.2024 11:04 - Görüntülenme: 58