Teknofest Heyecanı Başladı

Değerli Veliler ve Öğrenciler,

Teknofest, ülkemizin en büyük teknoloji ve havacılık etkinliği olarak her yıl milyonlarca genci buluşturuyor ve geleceğin teknoloji liderlerini yetiştirmeye devam ediyor. Heyecanla duyuruyoruz ki, Teknofest 2024 başvuruları başladı!

"Gelecek Sensin" sloganıyla, genç yeteneklerimizi teknolojinin sınırlarını zorlamaya ve yenilikçi projeler geliştirmeye davet ediyoruz.

Teknofest kapsamında yer alacak yarışmalar arasında yazılım, robotik, yapay zeka, insansız hava araçları, uzay teknolojileri ve daha birçok alanda heyecan verici mücadeleler gerçekleşecek.

Eğer siz de bu heyecan verici etkinlikte yer almak ve projelerinizi milyonlarca insanla paylaşmak istiyorsanız, hemen başvurularınızı yapabilirsiniz.

Başvuru ve detaylı bilgi için okulumuzun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Unutmayın, geleceği şekillendirmenin tam zamanı! Teknofest 2024'de buluşmak dileğiyle! Son başvuru tarihi 20 Şubat 2024

Saygılarımızla,

31-01-2024